Forårsprogram

Udvalgte onsdage i perioden september til maj kan du deltage i et rigt udvalg af foredrag, studiekredse, ”kristendom for begyndere”, filmklub, koncerter og sangaftener.

Stefanskirken vil gerne være din åndelige tankstation, hvor du kan få tanket på både på eksistentielle emner, kristen livstydning og fællesskab. Læs programmet og sæt kryds i din kalender, så du får glæde af det mangfoldige ånds-dags-program.

Arrangementerne starter altid kl. 19.00. Der er i reglen en kop kaffe og en småkage eller lignende undervejs. Hvis andet ikke er nævnt, foregår det i kirken, Nørrebrogade 191.

tir 29. maj 2018 kl 10:00

Turen går også dette år ud til storslåede seværdigheder og herlig frokost. I år er pladserne blevet revet væk. Vi ønsker de, der allerede har sikret sig en gratis billet en rigtig god tur! Hvis du har en billet, skal du møde i Anna kirke på Bjelkes Alle 19 kl. senest 9.45.

søn 10. jun 2018 kl 15:00

Stefanskirkens rytmiske kor holder sommerkorcerter.

Selvfølgelig Gratis adgang. OBS: Der er to koncerter, kl. 15 og kl. 17. (Bemærk at datoen er ændret fra lørdag til søndag)

Koret startede i august 2017.  Koret er ungt, energisk og bevæger sig primært indenfor musik fra de sidste 3-4 årtier i den rytmiske genre. Fortolkninger af smukke popballader, energiske rock- og musicalsange, samt folketoner og meget andet er hvad man kan forvente hvis man kommer og hører det over 100 mennesker store kor.