Åndsdag i Stefanskirken

Udvalgte onsdage i perioden september til maj kan du deltage i et rigt udvalg af foredrag, studiekredse, ”kristendom for begyndere”, filmklub, koncerter og sangaftener.

Stefanskirken vil gerne være din åndelige tankstation, hvor du kan få tanket på både på eksistentielle emner, kristen livstydning og fællesskab. Læs programmet og sæt kryds i din kalender, så du får glæde af det mangfoldige ånds-dags-program.

Arrangementerne starter altid kl. 19.00. Der er i reglen en kop kaffe og en småkage eller lignende undervejs. Hvis andet ikke er nævnt, foregår det i kirken, Nørrebrogade 191.

tor 30. nov 2017 kl 19:00

Juledelen af Händels udødelige oratorium kredser om profetierne om Jesu fødsel – og rundes naturligvis af med det festlige halleluja-kor.

Medvirkende: Michelle Nora Lind (sopran), Nanna Ipsen (alt), Kristoffer Emil Appel (tenor), Lauritz Thomsen (bas). Ved orglet: Tina Christiansen

ons 6. dec 2017 kl 19:00

Efterårets filmklub afrundes med Pedro Costas “Colossal Youth” (2006).

Igennem lange, statiske indstillinger, filmet med et DV-kamera, er Pedro Costas ”Colossal Youth” (2006) en meditativ og subtil fortælling om eftervirket af Nellikerevolutionen. Her følger vi den aldrende immigrant Ventura, der sammen med en række andre fortabte sjæle hvileløst bevæger sig rundt i Lissabons slum. Ønsket om en lysere fremtid og minderne fra en mørk fortid runger i hvert et billede og gør ’Colossal Youth’ til en særegen oplevelse.

Varighed: 155 minutter Portugisisk tale, engelske undertekster. Fri entré.

ons 13. dec 2017 kl 17:00

Vi fejrer Lucia i Stefanskirken, som altid! Kort og festlig gudstjeneste rettet mod børn, ved Thomas Høg Nørager. Bagefter er der mulighed for at få en tur i juletræsskoven på kirkepladsen på ryggen af æslerne Jens og Joan.

ons 20. dec 2017 kl 17:00

Kom og syng med på alle julens evergreens. Med indlagt ønskekoncert og smukke carols ved kirkens kor.

Med indlagt ønskekoncert ogsmukke carols ved kirkens kor. Tag naboen med og syng af hjertens lyst!

Ved organist Simon Jansfort og Sognepræst Pernille Østrem.