Forårsprogram

Udvalgte onsdage i perioden september til maj kan du deltage i et rigt udvalg af foredrag, studiekredse, ”kristendom for begyndere”, filmklub, koncerter og sangaftener.

Stefanskirken vil gerne være din åndelige tankstation, hvor du kan få tanket på både på eksistentielle emner, kristen livstydning og fællesskab. Læs programmet og sæt kryds i din kalender, så du får glæde af det mangfoldige ånds-dags-program.

Arrangementerne starter altid kl. 19.00. Der er i reglen en kop kaffe og en småkage eller lignende undervejs. Hvis andet ikke er nævnt, foregår det i kirken, Nørrebrogade 191.

ons 14. mar 2018 kl 19:00

Kom og syng med og oplev fællesskabet og nærværet, når sangpædagog Jon Hollesen får det bedste frem i stemme og sjæl. Aftenen er en af samlet fire aftener, som man kan deltage i samlet eller individuelt. Datoerne er 14. marts, 4. april, 25. april og 16. maj.

I løbet af foråret 2018 holder vi 4 taize-sangaftner i vores kirke ud til Nørrebrogade fra kl.19.00-21.00.

Man kommer de sangaftner man kan og koret er åbent for alle uanset sangtalent og er lagt an for nybegyndere i taize-sangene.

Taize er et økumenisk klosterfællesskab i Frankrig, hvor især unge mennesker valfarter til i tusindvis hvert eneste år, for at søge den særlige enkle og dybe form for spiritualitet, som er i dette fællesskab. Taize-sangene er udviklet i klosterfællesskabet som en enkel måde at samle mennesker på i bøn. Sangene er flerstemmige og enkle at lære.

Sangaftnerne blevet ledet af Jon Hollesen, som til daglig arbejder som sanglærer og korleder på Nørrebro. Læs evt. mere på www.aria.dk.

ons 21. mar 2018 kl 19:00

Barokkens biskop og salmedigter Thomas Kingo lagde noget af sin franske yndlingsmusik til grund for et digt om Jesu og lidelse og død. Digtet er på hele 209 vers. Denne aften skal vi høre og  synge godt 50 af dem.

Hvert afsnit af Kingos store digt er inddelt i en fortælling, som præsenteres af kirkens kor i Claude Goudimels smukke musik, og siden en bøn fra den troende, der hører beretningen - denne del synges som fællessang af de tilstedeværende.

Det hele akkompagneres af instrumenter fra Kingos tid. Indimellem afsnittene reciterer fra Jesu lidelseshistorie.