G Force Gospelkor

*SOUL FOR THE SOUL*
Velkommen til Københavns mest jordnære gospelkor! Det er realness, funkyness , chillness og coolness, når vi øver hver torsdag i Sankt Stefans Kirke på Nørrebro.

Vil du være med?

Har du længe haft lyst til at komme ud af dit lille 'sang-skab' og dele din dejlige stemme med folket, så giver G Force dig muligheden for at få din indre Barry White eller Mariah Carey frem.

Vi leder ALTID efter nye dygtige & dedikerede sangere.
Vi byder ALTID dem velkommen, som bare har lyst til et sang-frirum i dagligdagen.
Vi har ALTID plads til ALLE, og vi glæder os til at se dig.

Vi optræder til alt fra bryllupper, juletræstænding til Kulturnat og  koncerter i udlandet. Så kig forbi, når vi øver, og se om gospel ku være noget for dig!?

Øvetider

Vi øver hver torsdag i Stefanskirken kl. 19.00 - 21.30.
Der opkræves et halvårigt kontingens; få mere information hos korleder Susanne Lindeborgh på tlf. 52 82 39 03

Så kom og...

• Mød en masse forskellige mennesker
  • Få nye oplevelser
  • Bliv en bedre korsanger/solist
  • Se hvad musik også kan være
  • Oplev hvordan det er at optræde for halvtreds eller op til flere hundrede mennekser.