Kevin Edelvang

Træffes på telefon torsdage kl. 11-13, eller efter aftale.
Mandag fri.

Telefon:
Adresse:

Kontor i Vedbækgade 12, stuen

Jeg har brugt en stor del af mit liv på at løbe væk fra at arbejde fast som organist, for det ville jeg i hvert fald ikke! Men så kom jeg til Stefanskirken, først som vikar og siden blev jeg fastansat, og hér vil jeg gerne være. Her er ingen stiv vanetænkning, tunge dyner at bokse i og traditioner for traditionernes skyld. Til gengæld er her masser af søde og spændende mennesker, både i personalegruppe, menighedsråd og de mange godtfolk, som kommer i kirken. Tilsammen inspirerer de -- og giver lyst at give igen.

Som organist er jeg ansvarlig for musikken i kirken. Først og fremmest i vores gudstjenester, men også til de mange begravelser, bryllupper og kirkekoncerter og fællessang, som fylder rummet med sang og musik. Desuden leder jeg kirkens kor, både til hverdag og fest.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker vedrørende kirkemusik i forbindelse med bryllup, begravelse eller andet, er du velkommen til at henvende dig – meget gerne pr. mail. Jeg kan også formidle kontakt til solister (instrumenter og sangere), som mod betaling kan gøre din/jeres kirkelige handling personlig og stemningsfuld -- efter dine/jeres ønsker.

I kirken har vi et fremragende orgel, bygget af Carsten Lund i 1983 efter gamle, stolte håndværksprincipper.

Læs Kirken i Københavns portræt af Kevin.