Fredagsrundstykker - kommende arrangement

Sidste fredag i måneden fra august til maj byder vi inden for kl. 9:30-11:30 til en god fortælling & friskbagt brød med sange fra Højskolesangbogen.

Vi mødes i Karmel, Stefanskirkens menighedshus, i Vedbækgade 12. Der er også adgang med elevator.

Hovedsagen er fælleskab og sange fra højskolesangbogen. Hver gang krydrer vi formiddagen med friskbagte rundstykker og kaffe.

Dertil skal vi have en god fortælling. Hver gang har vi inviteret en person til at fortælle, og det kan være om alt muligt. Om livet og om døden, om byen og om landet, eller bare et særligt kapitel i et almindeligt liv.

Fredagsrundstykker: Per Lund

fre 31. aug 2018 kl 09:30

Foredragsholder: Per Lund.

Og så skal der også, ganske som vi plejer, synges fra Højskolesangbogen, drikkes kaffe og spises rundstykker. Det foregår alt sammen i ”Karmel”, Stefanskirkens menighedshus i Vedbækgade 12, 2200 lige skråt bag kirken – der er også adgang med elevator.

Det er gratis og alle er velkomne. Man skal blot stå tidligt op, for det hele begynder 9.30 og slutter omkring kl. 11.30.