Fredagsrundstykker - kommende arrangement

Sidste fredag i måneden fra august til maj byder vi inden for kl. 9:30-11:30 til en god fortælling & friskbagt brød med sange fra Højskolesangbogen.

Vi mødes i Karmel, Stefanskirkens menighedshus, i Vedbækgade 12. Der er også adgang med elevator.

Hovedsagen er fælleskab og sange fra højskolesangbogen. Hver gang krydrer vi formiddagen med friskbagte rundstykker og kaffe.

Dertil skal vi have en god fortælling. Hver gang har vi inviteret en person til at fortælle, og det kan være om alt muligt. Om livet og om døden, om byen og om landet, eller bare et særligt kapitel i et almindeligt liv.

Fredagsrundstykke: Henrik Silver: At være hospitalsklovn og musiker

fre 24. nov 2017 kl 09:30

Henrik Silver er hospitalsklovn. Et arbejde som bringer ham helt tæt på livets grænsesituationer, når han møder børn og forældre ude på hospitalsafdelingerne, hvor livet er allermest skrøbeligt. Her lever sorgen og frygten side om side med troen, håbet og kærligheden. Her er intet ord for banalt. Her er alle øjeblikke vigtige. Her er ingen tid at spilde. Men hvordan er det? Hvad skal man kunne som hospitalsklovn? Hvor meget berøres man; og hvor meget må man berøres?

Henrik er samtidig en fremragende musiker. Hvordan det også kan bruges ind i en verden hvor ord sjældent helt slår til skal vi høre om og lytte til. Og at det er meningsfuldt hersker der ingen tvivl om.