Høstgudstjeneste

15. søndag efter Trinitatis
Præst:
Pernille Østrem

Høstgudstjeneste sidste søndag i september ved Pernille Østrem.

Tag lidt frugt og grønt med i Stefanskirken, fra kolonihaven, grøftekanten eller grønthandleren, så giver vi det sammen videre til hinanden og til de der trænger!

Den årlige høstgudstjeneste er en god lejlighed til at minde hinanden om at tage ansvar for vores fælles natur og takke for den overflod af næring og skønhed, den skænker os år efter år.

Gudstjenesten er også Stefanskirkens officielle velkomst til årets konfirmander, som vil være en del af kirkens hverdag de næste 7-8 måneder.

Konfirmanderne bærer alt frugt og grønt til kirkens alter og sammen fejrer vi en flot gudstjeneste, hvor Københavns sandsynligvis smukkeste kor, Panumkoret, også synger med.

Vi samler penge ind til Kirkens Korshærs arbejde med de mest udsatte i Danmark, som går en kold og våd tid i møde.