Storm P - fortalt af sognepræst Otto Lundgaard

fre 25. maj 2018 kl 09:30

Det er med stor glæde vi kan runde rundstykkke-sæsonen af med et gensyn af Otto Lundgaard og fortællingerne om Storm P. De mange tegninger og fluer, mundheld og anekdoter har givet os et muntert billede af den danske humorist Storm P., som vi kalder ham og husker ham som den dag i dag. Men hans kunstneriske løbebane var langt bredere og dybere. I sin kunst udleverede Storm P. ikke sine figurer til nar og grin, men forsøgte at skildre mennesket bag masken. Robert Storm Petersens syn på livet og friheden, på menneskene og Gud, møder os i vagabondens og klovnens skikkelse i hans tegninger og malerier samt i monologerne, som han selv fremførte som kabaretskuespiller.

Og så skal der også, ganske som vi plejer, synges fra Højskolesangbogen, drikkes kaffe og spises rundstykker. Det foregår alt sammen i ”Karmel”, Stefanskirkens menighedshus i Vedbækgade 12, 2200 lige skråt bag kirken – der er også adgang med elevator.

Det er gratis og alle er velkomne. Man skal blot stå tidligt op, for det hele begynder 9.30 og slutter omkring kl. 11.30.