Anonymitet

Brugen af Stefanskirkens hjemmeside www.stefanskirken.dk er fuldstændig anonym. Der registreres ingen data, der kan bruges til at identificere dig, med mindre du selv tilmelder dig til vores børnehold eller konfirmandhold. Ingen data videregives eller sælges til tredjepart.

Holdtilmelding

Ved tilmelding børnehold eller konfirmandhold eller kor, registreres den e-mailadresse, navne oplysninger med videre, som du selv afgiver. Oplysningerne benyttes udelukkende til at registrere din tilmelding samt til invitationer relaterende til det pågældende hold. Oplysningerne opbevares hos Stefanskirkens kordegn.
Ved framelding eller ophør af holdet slettes dine oplysninger.