Koncerter

Stefanskirken byder på både klassiske og rytmiske koncerter. Det er altid gratis at komme indenfor og lytte. Som noget nyt har vi søndagskoncerter kl. 16 på udvalgte søndage.

tir 26. jun 2018 kl 20:00

Stefanskirken og Panumkoret inviterer til sommerkoncert på Nørrebro d. 26. juni kl. 20.

I år er det 25 år siden Panumkoret blev stiftet i en kælder på Panum. Der er sket meget siden da, og det ønsker vi at fejre sammen med jer. Programmet består af danske sommerviser samt franske kompositioner. Vi vil med denne fusion af gammel og nyt, dansk og fransk synge sommeren ind. Vores dirigent er som altid Jon Hollesen.

Vi glæder os til at synge sommeren ind sammen med jer.

Der vil være en lille glas i kirkehaven i slutningen af koncerten, hvor vi også synger fællessang.

søn 1. jul 2018 kl 16:00

Koncert på kirkens to orgler med organist, komponist og korleder Mikkel Andreassen, som er organist ved Vor Frelsers Kirke i Esbjerg.

Programmet omkranses af César Francks to store Choraler i h og a mol, og som derudover indeholder tidlige værker af Messiaen, tænksomme orgelkoraler af Brahms og mindre stykker af Jolivet.

Koncerten spilles primært på kirkens karakteristiske Zachariasen-orgel fra 1916, men kirkens Carsten Lund-hovedorgel vil også klinge i løbet af koncerten.

søn 9. sep 2018 kl 16:00

Storslået koncert for kor og orgel, hvor professionelle sangere synger til akkompagnement af Stefanskirkens romantiske orgel fra 1916. Denne eftermiddag fremføres det udadvendte Te Deum af Mendelssohn, et sjældent opført værk, samt den prægtige messe i D-dur af Antonin Dvorak, som hører til romantikkens allerskønneste messer. Kevin Edelvang dirigerer og Esben Gade sidder ved orglet. Kom indenfor og lad dig omsvøbe af varme og lys.

ons 10. okt 2018 kl 17:00

Onsdagskoncert med studerende fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium
Konservatoriet har etableret en meget succesfuld koncertrække, hvor de bedste studerende spiller værker af høj på forskellige scener i København. Denne onsdag rykker konservatoriet ind i Stefanskirken, og det foreløbige program, med forbehold for ændringer, lyder således:

Gnattali: Sonate for Guitar og cello
Piazzola: Café 1930
Thorbjørn Eika Jørgensen, cello, Jonas Egholm, guitar
Tjajkovskij: Sange op. 47 (uddrag)
Helene Zukule, mezzosopran, Tony Nguyen, klaver

lør 15. dec 2018 kl 16:00

Efter engelsk tradition læser nogle af Stefanskirkens konfirmander 9 læsninger fra biblen som indledning til juletiden. Læsningerne indrammes af smuk julemusik ved Stefanskirkens unge stemmer og kirkens søndagskor. Der er naturligvis også dejlige fællessalmer, der hører advents- og juletiden til. Den perfekte adventsstemning er sikret!