Indmeldelse i Folkekirken

I Danmark bliver man medlem af Den Danske Folkekirke ved den kristne dåb foretaget i folkekirken.

Hvis du allerede er døbt og ønsker at blive genindmeldt (fordi du tidligere har meldt dig ud), eller hvis du er døbt i et andet trossamfund og nu ønsker medlemskab af folkekirken, skal du kontakte præsten, som melder dig ind. Vi skal kun bruge dit cpr.nummer og dit navn.

Hvis du er blevet døbt i et andet land eller i et andet trossamfund, skal du fremvise din dåbsattest.

Du er også velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og evt. blive meldt ind ved personligt fremmøde. Klik her og skriv til præsten:

Meld ind

Hvis du ikke er døbt, skal du døbes for at blive meldt ind i folkekirken. Kontakt præsten for at planlægge et forløb forud for dåben.

Afhængig af dine ønsker og forudsætninger planlægger I sammen, hvordan dette skal foregå: fx samtaler, undervisning og gudstjenester i en periode frem til dåben. Klik her og skriv til præsten:

Meld ind