Alle medlemmer af Den danske folkekirke har ret til kirkelige handlinger i det sogn, de bor i. Hvis du ikke bor i Stefans sogn, men føler dig knyttet til kirken eller en af vores præster, kan du løse sognebånd og dermed blive en del af Stefanskirkens menighed.

Vi har samlet alle de informationer, du skal bruge, hvis du ønsker dåb, konfirmation, vielse, velsignelse eller er pårørende og ønsker en bisættelse eller begravelse i Stefanskirken. 

Har du overskud?

MobilePay: 127663

Der er ikke langt fra at leve trygt til at overleve utrygt. Det må nogle af os sande i dette liv.

Måske har du et økonomisk overskud, som du kan give videre til andre? Hvis du har kan du donere til Stefanskirkens menighedspleje. Hver uge banker mennesker i knibe på kirkens dør, og vi bidrager til madpakker, soveposer, tøj, julehjælp, børns fritidsaktiviteter med mere. De ting som du kan forestille dig er basis for ikke at fryse, ikke at sulte, ikke at føle sig udenfor i skolen. Kort sagt materielle ting, der giver sjælen næring og ro.

Fotoet er fra kirkens mur til højre for hoveddøren. I gamle dage sad der her en indsamlingsbøsse

Indbetal gerne et bidrag på MobilePay: 127663, så siger vi tak og giver bidraget videre.

Menighedsplejen er medlem af Samvirkende Menighedsplejer.

Fotoet er fra kirkens mur til højre for hoveddøren. I gamle dage sad der her en indsamlingsbøsse. Nu sidder de inde i kirken.

Meld dig ind!

Elsk din næste, meld dig ind

Ikke medlem af folkekirken? Bare rolig - det kan ordnes. Du kan være med til at bidrage til fællesskabet, menneskeligt, som økonomisk. Du er velkommen!

Skriv en besked til en af præsterne via vores kontaktformular. Oplys dit navn og dine kontaktinformationer, så vil de kontakte dig til en snak om, hvordan du kan melde dig ind.

Du er også velkommen til at tage en snak med en af præsterne i forbindelse med højmessen om søndagen.