Stefantastic (rytmisk kor)

Stefantastic

Stefanskirkens rytmiske kor

Koret ledes af Simon Jansfort, øver hver tirsdag kl. 19-21.30 og synger primært nyere rytmisk musik, f.eks. Coldplay, MØ, Sia etc. og vil udover egne koncerter medvirke i Stefanskirkens brede musik- og kirkeliv.

Første sæson er veloverstået og vi sluttede med et brag af en koncert sammen med barbershop kvartetten DunkelDirks. Kirken var stuvende fuld og stemninge var i top.

Se et udrag af koncerten her: Stefantastic på YouTube

Forårssæson:

Vi kigger nu fremad mod en ny og spændende sæson. Koret har fundet sit format, sin stil og sin retning og dette gør det meget nemmere at planlægge end det var i august da vi startede i blinde.

Derfor er der enkelte ændringer til sæsonstart, som kort opridses her:

• Sæsonstart: Tirsdag d. 16. Januar kl. 19.00
  • Sidste frist for indmeldelse: 30. Januar til korprøven.
  • Foresyngninger: 13-14. januar. Se info nedenfor.

På grund af den store interesse, samt vores fortsatte ønske om at koret er åbent for alle og uden optagelsesprøve, så holder vi til januar en såkaldt stemmeprøve.

OSB: I modsætning til tidligere skrevet her på siden, så skal man ikke forberede noget hjemmefra, man skal bare kigge forbi.

En stemmeprøve består i at man kommer og synger for korlederen alene i maks 5 minutter. Prøven består af en super kort indlæring af noget man skal efterligne på stedet, og et par småting mere. Når den korte foresyngning er slut får man en ganske lille kommentar om hvilke områder man kan fokusere på i relation til korets stil og målsætning.

Man bliver ikke nægtet medlemskab i koret!

Alle skal gennem en stemmeprøve - også eksisterende medlemmer!

Foresyngningen er udelukkende for at korlederen kan få et bedre overblik over de mange mennesker, og placere folk i de rigtige stemmegrupper, etc.

Foresyngningerne foregår i Menighedshuset Karmel, Vedbækgade 12, 2200 København N, og foregår som en “drop-in”. Man skal ikke melde sig til men bare dukke op i tidsrummene nedenfor. Selve foresyngningen foregår på korlederens kontor og altså ikke foran andre. Man kan vente i kirkens store festsal hvis der er mange samtidig.

Tider for drop-in foresyngning:

• Lørdag 13. Januar kl. 10-15
  • Søndag 14. Januar kl. 10-17
  • Torsdag 18. Januar kl. 15-17

Torsdagen er udelukkende for at samle op på dem der ikke kunne komme i weekenden. Til torsdagen er tilmelding påkrævet. Mere om det efter nytår.

Det koster 350 kr pr. Sæson (halvt år) at deltage.

Udover at blive bedre til at synge, så vil undervisningen indeholde projekter med band, stomp, lidt koreografi og andre spændende elementer.

Sidste mulighed for tilmelding til forårssæsonen er tirsdag d. 30. januar. Herefter vil man ikke kunne melde sig til før vi starter ny sæson til august. Man er selvfølgelig altid velkommen til at kigge forbi alligevel.

Hvis du har spørgsmål er du velkommem til at skrive til korleder Simon på organist@jansfort.com