Stefantastic (rytmisk kor)

Stefantastic

Stefanskirkens rytmiske kor

- OBS: Sæsonen er nu lukket for nye medlemmer! Næste gang koret meddeler vi det her på siden. Info kommer her og på kirkens facebook!

Koret øver hver tirsdag kl. 19-21.30 og synger primært nyere rytmisk musik, f.eks. Coldplay, MØ, Sia etc. og vil udover egne koncerter medvirke i Stefanskirkens brede musik- og kirkeliv.

Første sæson er veloverstået og vi sluttede med et brag af en koncert sammen med barbershop kvartetten DunkelDirks. Kirken var stuvende fuld og stemninge var i top.

Se et udrag af koncerten her: Stefantastic på YouTube

Det koster 350 kr pr. Sæson (halvt år) at deltage.

Udover at blive bedre til at synge, så vil korets mål være at lave eksperimenterende optrædener med band, stomp, lidt koreografi og andre spændende elementer.

Sidste mulighed for tilmelding til forårssæsonen er tirsdag d. 30. januar. Herefter vil man ikke kunne melde sig til før vi starter ny sæson til august.

Man er selvfølgelig altid velkommen til at kigge forbi alligevel.

Hvis du har spørgsmål er du velkommem til at skrive og spørge. Find adresser her på siden.