Kordegn: Arlette Gürtler

Arlette Gürtler

'Jeg er oprindeligt uddannet tosproglig korrespondent, og især Spanien og det spanske sprog ligger mit hjerte nær. Efter at have arbejdet med lidt af hvert, både som ansat og selvstændig, besluttede jeg i 2011 - i en alder af 51 år – at sadle om og blive kordegn. Det er absolut en af de bedste beslutninger, jeg har taget! Arbejdet på et kirkekontor er både afvekslende og meningsfuldt, og jeg oplever, at jeg bruger mig selv og mine ressourcer fuldt ud på en helt anden måde end i de andre jobs, jeg har haft.

Det var mit held, at jeg relativt kort efter endt kordegne-grunduddannelse fik mulighed for at komme i 'mesterlære' hos Marie Levy på kirkekontoret i Sankt Stefans Sogn. Jeg var endvidere så privilegeret, at jeg efterfølgende kunne indgå i arbejdet på det Fælles Kirkekontor, som flere Nørrebro-sogne gik sammen om at etablere i Stefanskirkens lokaler på 1. sal i Vedbækgade 12. Vi var fem kordegne, som indbyrdes inspirerede og hjalp hinanden, hvilket også gjorde os fagligt dygtigere. Det var fem utroligt gode og lærerige år.

Fælleskontoret blev opløst i december 2016, og ca. et år senere, den 1. november 2017, tiltrådte jeg kordegnestillingen i Stefanskirken som afløser for min mentor Marie Levy, der gik på efterløn efter 25 års arbejde i sognet. Det er dejligt at være tilbage i Vedbækgade, lige midt i det pulserende liv på Nørrebro, omgivet af gode kolleger og de mange andre driftige og venlige sjæle, som på hver deres måde bidrager til at gøre Stefanskirken til et sted, hvor der er rart at komme og godt at arbejde´.

Hvis du har nogen generelle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte kirkekontoret på

telefon 
2425 9600 

mails
sanktstefans.sogn@km.dk - brug denne mail til generelle forespørgsler,
Sikker mail - brug denne mail hvis du skal sende fortrolige eller personfølsomme oplysninger eller spørgsmål.

Træffetid: man-tirs-tors-fre fra kl. 10.00 til 13.00.

Bemærk: I uge 32, 33 og 34 er kontoret feriebemandet, og åbningstiden er i denne periode ændret til: mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 10.00-13.00.Vel mødt!